Wat is de Opti Free Puremoist?

Het merendeel van de mensen die vanaf een zeker ogenblik lenzen moeten dragen gaan op zoek naar de meest interessante lenzenvloeistof om gebruik van te maken. In dit geval gaat de voorkeur niet zelden uit naar een zogenaamde alles-in-een-lenzenvloeistof. Waarom zou je er namelijk voor moeten kiezen om gebruik te maken van verschillende lenzenvloeistoffen wanneer ook één enkel, veelzijdig exemplaar meer dan voldoende kan zijn? Indien ook jij graag gebruik wil gaan maken van een alles-in-een-lenzenvloeistof is het onder meer de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de Opti Free Puremoist van het bedrijf Alcon. We laten je op deze pagina graag kennismaken met deze bijzondere lenzenvloeistof.

 

  • Wat is de Opti Free Puremoist precies? 

 

De Opti Free Puremoist is een alles-in-een-lenzenvloeistof welke in het bijzonder geschikt is voor zachte lenzen. Door gebruik te maken van deze lenzenvloeistof is het niet alleen maar mogelijk om je contactlenzen te reinigen, daarnaast kan je ze ook meteen desinfecteren en is het mogelijk om een uitstekende verzorging van de lenzen te kunnen garanderen. Ben jij iemand die ook graag gebruik wil maken van een alles-in-een-lenzenvloeistof en / of wil jij graag jouw lenzen langer kunnen dragen? In beide gevallen is het kopen van de Opti Free Puremoist meer dan de moeite waard!

 

  • Tot wel 16 uur lensbevochtiging! 

 

Kenmerkend voor de Opti Free Puremoist lenzenvloeistof is dat ze er in slaagt om tot wel 16 uur lensbevochtiging te realiseren. Dit is het gevolg van de aanwezigheid van de unieke HydroGlyde Moisture matrix. Het betreft hier een geavanceerde technologie welke specifiek in het leven is geroepen om vocht aan te trekken en vervolgens ook vast te houden aan het lensoppervlak. Dit zorgt er in de praktijk voor dat er als het ware een vochtig laagje om de lens heen tot stand komt. 

 

  • Bijzonder eenvoudig te gebruiken 

 

Wil jij ook gebruik gaan maken van de Opti Free Puremoist en op die manier kunnen genieten van alle voordelen die er aan verbonden zijn? In dat geval zal je direct kunnen concluderen dat gebruikmaken van deze lenzenvloeistof werkelijk zeer eenvoudig is. Het enige wat je eigenlijk moet doen is de lenzen tijdens de nacht in de lenzenvloeistof leggen. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat je lenzen niet alleen op efficiënte wijze verzorgd, maar ook gereinigd en gedesinfecteerd worden. Potentieel schadelijke zaken zoals vet- en eiwitaanslag worden bovendien grondig en hygiënisch verwijderd.

 

  • Ook geschikt voor mensen met gevoelige ogen 

 

Heel wat mensen moeten voordat ze over gaan tot het kopen van een nieuwe lenzenvloeistof weten of deze geschikt zal zijn voor gevoelige ogen of niet. Dat geldt zeker voor de Opti Free Puremoist. In het bijzonder de aanwezigheid van de twee desinfecterende middelen POLYQUAD & ALDOX zorgen ervoor dat menig aantal mensen zich de vraag stellen of deze lenzenvloeistof wel geschikt is voor gevoelige ogen. Dat is dus zeker en vast het geval. Heb jij dus te maken met gevoelige ogen en ben je daarvoor nog op zoek naar een geschikte lenzenvloeistof? Dan is deze Opti Free Puremoist zeker en vast het overwegen waard!