Sim only vergelijken

Is het abonnement van je mobiele telefoon bijna verlopen, maar kan je mobiel nog zeker langere tijd mee? Dan is het verstandig om over te stappen op een sim only abonnement. Zo betaal je alleen maar voor een internetbundel en mobiele bellen. Vaak zijn de bedragen per maand een stuk lager, omdat je een dure telefoon niet meer hoeft af te lossen. Er zijn veel verschillende varianten te vinden van een sim only abonnement. Het loont zeker om verschillende providers met elkaar te vergelijken.

Hoe lang zit ik vast aan een sim only abonnement?

Het voordeel van een sim only abonnement is, dat je niet 12 of 24 maanden vast zit aan een contract. Bij veel providers ben je flexibel in het kiezen van de duur. Zo zijn er abonnement die maandelijks opzegbaar zijn. Ook zijn er sim only abonnement waarbij je een jaar of 2 jaar contract hebt. Dit is maar net waar je zelf voor kiest. Begin vandaag nog met sim only vergelijken en kom tot de beste keuze voor jouw gebruik. Kies hoeveel belminuten, MB’s of sms’jes je per maand zou willen gebruiken.

Goedkope abonnement van sim only vergelijken

Kijk altijd goed naar de voorwaarden bij het afsluiten van een sim only abonnement. Zo zijn er providers waarbij je een melding krijgt als het limiet bijna bereikt is. Ook zijn er aanbieders waarbij je direct overgaat op een nieuwe bundel, dit kan soms nog wel eens duur uitvallen. Daarom is het verstandig om dit vooraf goed te bekijken. In de meeste gevallen kom je een stuk goedkoper uit als je kiest voor een sim only abonnement. Het vergelijken van de verschillende contracten loont dan ook zeker.

Simlock vrije mobiel gebruiken voor sim only

Als je besluit om over te stappen op een sim only abonnement, dan is het wel belangrijk om vooraf even te bekijken of je over een simlock vrije telefoon beschikt. Dit houdt in dat je elke gewenste simkaart in een mobiele telefoon kan stoppen. Als dit niet het geval is, dan moet je de telefoon eerst nog even simlock vrij laten maken. Bij de nieuwste mobiele telefoon is dit in negen van tien gevallen niet meer nodig. De nieuwste varianten zijn tegenwoordig al simlock vrij, waardoor jij direct over kan stappen op een andere provider.

Sim only vergelijken loont zeker

Het vergelijken van de verschillende sim only abonnement loont zeker. Je zal erachter komen dat er een aanzienlijk prijsverschil aanwezig is tussen de verschillende providers. Kijk goed naar wat je krijgt en hoeveel je er precies aan kwijt bent. Het spreekt voor zich dat je meer gaat betalen als je een grotere mobiele bundel aanschaft. Kijk ook goed naar het aantal belminuten en sms’jes dat je kan versturen. Als extra tip geven we mee om ook met een schuin oog naar de extra kosten te kijken, mocht je uit je bundel lopen. Weet je echter nu al dat je het niet gaat redden, dan is het verstandig om vooraf al voor een grotere bundel te kiezen. Zo voorkom je hoge onnodige kosten aan het einde van de maand. Een sim only abonnement is een zeer goed uitkomst na het aflopen van je huidige abonnement. Hiermee kan je flink wat geld besparen en de BKR-registratie is ook nog eens een stuk lager.