Pea: een organische vorm van eiwit

Pea is de perfect uitkomt voor iedereen die op zoek is naar meer eiwit in zijn dagelijkse dieet. Het is een erg zinvol ingrediënt voor iedereen die niet genoeg eiwit binnenkrijgt. Doordat pea wordt gemaakt van erwten, is het een eiwitsupplement die geschikt is voor iedereen die vegetarisch is of iedereen die te maken heeft met lactose intolerantie. Shop jouw organische eiwitsupplementen nu via deze online winkel.

 

Wat is PEA?

Pea is een vorm van erwteneiwit. Het is dus een supplement wat direct ontbonden van erwten. Ondanks dat het onwaarschijnlijk klinkt, is dit een enorm handig supplement om jouw eiwitgehalte aan te vullen. Eiwit is een essentieel onderdeel van ons lichaam. Het is in principe de meest essentiële voedingsstof die we nodig hebben om voedsel op de juiste manier op te slaan en net verteren. Eiwit is bijvoorbeeld een erg belangrijk supplement voor iedereen die fanatiek sporter is. Pea supplementen komen er in allerlei verschillende vormen, aangezien iedereen op zoek is naar andere manieren om het binnen te krijgen. Het is mogelijk om het in te nemen als poedervorm, als tablet, als supplement of als capsules. De poedervorm wordt normaliter gemixt met water of in de yoghurt, zodat het makkelijk in te nemen is zonder dat je het doorhebt. 

 

Wanneer heb jij PEA supplementen nodig?

Het innemen van pea biedt voor iedereen voordelen. Het verschilt echter per persoon en per eetpatroon hoeveel jij per dag nodig hebt. Over het algemeen wordt eiwit toegevoegd in het dieet in de vorm van poeder wanneer iemand sport op een hoog niveau. Eiwit is namelijk een enorm belangrijk ingrediënt om het lichaam te herstellen na het sporten. Het maakt niet uit of je cardio of krachttraining doet, je hebt eiwit nodig. Ook als je geen fanatieke sporter bent heb je eiwit, oftewel pea, nodig. In deze gevallen zal je echter met een mindere hoeveelheid voldoende hebben. Door jouw eiwit in poedervorm in te nemen, heb jij meer controle over het doseren van de hoeveelheid. Mocht je exact weten hoeveel je per dag extra moet innemen, kies dan voor een capsule of tablet in de juist hoeveelheid.

 

De beste online winkel voor pea supplementen

Het is belangrijk dat je kiest voor de beste kwaliteit en het beste merk wanneer je op zoek bent naar pea. Dit komt omdat dit supplement nog vrij nieuw is op de markt. Om zeker te zijn dat jouw supplement voldoet aan de hoge eisen en daadwerkelijk genoeg eiwit bevat, kies je voor een supplement die voorzien is van het keurmerk pea-opt. Gelukkig kan je dit gemakkelijk vinden bij Vitacijn. Dit is een online winkel die gespecialiseerd is in voedingssupplementen. Het gehele assortiment zit gevuld met bekende merken binnen de supplement wereld en daarnaast staat er bij ieder product ook exact of het voorzien is van het keurmerk of niet.

 

De voordelen van online winkelen

Doordat pea nog redelijk nieuw is binnen de voedingssupplement wereld, is het nog steeds lastig om dit ingrediënt bij de reguliere winkel te vinden. Dit is zonde, aangezien het al lang bewezen is hoe goed dit ingrediënt werkt als eiwit. Door online te winkelen via de bovengenoemde winkel, hoef jij je nooit zorgen te maken dat jij jouw favoriete supplement niet kunt vinden.