(Ont)spanning in bed

Wanneer je het hebt over ontspanning van de geest en ontspanning van het lichaam, dan heb je het ook over slapen en alles wat er tussen de lakens gebeurt. Buiten de slaapkamer kan natuurlijk ook, mocht je er van houden om wat meer spanning op te zoeken. Hieronder lees je wat over de voordelen van (ont)spanning in bed en hoe je dat zou kunnen doen. Lees je mee?

Aanraking is belangrijk

Voor de mens is het belangrijk dat er aanraking is. Dit is fijn omdat je je dan dichter tot de andere persoon voelt en er ook bepaalde hormonen vrijkomen bij aanraking. Het kan zijn dat dit zich uit in een hand op iemands arm leggen of samen knuffelen met een geliefde of een partner. Wanneer je dit fijn vindt dan vind je vaak ook andere manieren van aanraking fijn. Denk bijvoorbeeld aan het samen liggen kijken naar een film en ook hand in hand lopen is een vorm van aanraking. Het is goed voor je geluk hormoon om aanraking te hebben en het liefst met iemand waar je om geeft.

Maak het gezellig en knus

Een van de dingen die fijn zijn om te doen als je met iemand wil knuffelen of in bed wil liggen, is door het gezellig en knus te maken. Dit doe je al snel door de lampen wat te dimmen of een sfeerlampje aan te zetten. Ook kan je dit doen door een open haard aan te steken of wat kaarsjes aan te zetten. Dat zorgt meteen voor een fijne sfeer en vaak kruip je dan wat dichter naar elkaar toe. Wanneer je het dan wat spannender wil maken kan je ook voor druipkaarsen gaan die je op elkaar kan druipen. Dan maak je het sensueel en ook nog gezellig doordat je kaarslicht hebt. Probeer het eens uit als het je aanstaat en geef een lekkere massage.

Ga voor meer spanning in de slaapkamer

Wanneer je voor meer spanning in de slaapkamer wil gaan, kan je eens een kijkje nemen op innlove.nl. Hier vind je verschillende dingen die je kan gaan uitproberen om het in de slaapkamer wat spannender te maken. Denk inderdaad aan massagekaarsen of olie maar ook een speeltje kan goed van pas komen. Doe vooral waar jij je prettig bij voelt!