Meubels geflipt? Gratis adverteren!

Tegenwoordig probeert bijna iedereen wel eens iets uit om geld mee te kunnen verdienen. Hierbij kun je denken aan het maken van speldjes, verkopen van speciale hapjes, een internet-onderneming of bijvoorbeeld dropshipping.

Wat ook al een poosje erg populair is, is het flippen van meubels. Misschien ken je het woord flippen wel van house flipping, waarbij je een huis koopt en deze opknapt om deze vervolgens voor een hogere prijs te verkopen. Ditzelfde is ook erg leuk om te doen met meubels. Bovendien een stuk goedkoper in aanschaf dan een huis.

Heb je iets leuks op de kop getikt en een make-over gegeven? Dan kun je Gratis adverteren om je nieuwe meubels te verkopen!

Meubels flippen, hoe werkt het?

Het flippen van iets, houdt in dat je iets koopt en weer verkoopt na een opknapbeurtje. Zoals hierboven beschreven kun je dit kennen van huizen, maar ook zeker het flippen van meubels is een leuke manier om geld te verdienen, of natuurlijk om je huis prachtig te meubileren voor een leuke prijs!

Meestal zijn de rommelmarkten en kringloopwinkels bij uitstek de plekjes om leuke meubels op de kop te tikken, die je voor een zacht prijsje kunt opknappen en weer verkopen.

Stel je koopt een oude, lelijke tafel met bovendien een lelijke kleur. Een schuurmachine doet wonderen en een blikje verf maak het geheel (bijna) af. Denk bijvoorbeeld aan een donker houtkleurig blad met gebroken witte tafelpoten. Zie je toevallig nog ergens afgedankte stoelen, dan kun je het geheel als een set verkopen! Uiteraard nadat je de stoelen hebt aangepakt zodat deze precies bij de tafel passen.

Heb je een mooie set gemaakt? Door middel van Gratis adverteren kun je de gok wagen om te kijken hoeveel jouw nieuwe set oplevert!

Gratis adverteren om jouw meubels te verkopen

Een oude spiegel voorzien van een zwarte rand met glittertjes of diamantjes, een lichtje erboven en klaar is Kees! Een afgedankte bijzettafel voorzien van liefde en een nieuwe verf/laklaag en je hebt weer iets om te verkopen!

Het leuke aan meubels flippen is het minimale risico dat je hiermee loopt. De meubels koop je voor een habbekrats, het pimpen moet goedkoop kunnen gebeuren en het adverteren is gratis. Je loopt dus eigenlijk geen risico’s. Mocht het namelijk zo zijn dat je de opgeknapte meubels echt aan niemand kwijt zijn, dan kun je ze natuurlijk altijd nog zelf houden of weggeven.

Ben je zelf niet zo handig? Dan is meubels flippen alsnog een interessant concept. Je vraagt je misschien af waarom, maar ook dit heeft te maken met het gratis adverteren. Net zoals de stap voor jou klein zou zijn om jouw opgeknapte meubels, online te koop aan te bieden, is dit voor een ander ook zo. Het kan dan ook erg leuk zijn om, als je zelf niet erg handig bent, te profiteren van de creativiteit van een ander.

Dus, ben je op zoek naar een goedkope manier om je huis te meubileren met unieke meubels? Kijk dan eens tussen de advertenties van meubel flippers.