Groothandel knuffels: super zachte vrienden voor het leven inkopen

knuffel

Knuffels zijn en blijven populair om te geven aan jonge kinderen. En het mooie is dat deze knuffels vaak ook uitgroeien tot de beste vriend van het kind. Met eigen naam en karakter. Wat voor de een nog steeds een pluche teddybeer is, die inmiddels kaal is van het jarenlang knuffelen en overal mee naartoe nemen, is van onschatbare waarde geworden. Ook op latere leeftijd. Dus als je iets op voorraad wilt hebben in je (online) speelgoedwinkel: bezoek zeker een groothandel in knuffels.

knuffel

Maak kennis met allerlei knuffels in de groothandel

Bij de groothandel in knuffels zijn vind je deze pluche beestjes in zoveel verschillende uitvoeringen. Van een teddybeer die zo groot is als een pasgeboren baby tot een muis in tuinbroek. En van Nijntje tot het moderne Woezel & Pip. Deze laatste twee worden onder de merknaam Rubo-Toys ontwikkeld. Ook een bekend karakter zijn de Ty Beanie. Je herkent ze aan de grote ogen en de vele kleuren waarin je ze kunt aanschaffen. En vergeet niet dat zeer schattige onschuldige uiterlijk. Maar ook knuffels die je in je handpalm kunt meenemen zijn er in talloze vormen. Kortom: een breed en ruim assortiment. Leuk voor een speelgoedwinkel, maar misschien wil je ook wel weggeven aan jonge gezinnen die met de kids jouw vakantiepark komen bezoeken.

 

Beste maatjes en goed voor de ontwikkeling

Voor het kind is de knuffelbeer (of ander dier / karakter) zijn beste vriendje. Knuffels bieden troost en veiligheid. Het stelt een kind gerust. Daarom gaat het pluizige vriendje ook overal mee naartoe. Op vakantie, met papa en mama mee tijdens een vaartochtje in de sloep en zelf als het kind eens naar het ziekenhuis moet gaat de knuffel mee. Naast dat het een zacht vriendje is, is een knuffel ook goed voor de ontwikkeling van het kind. Kinderen geven knuffels karaktertrekken die ze zelf nog niet hebben. Een voorbeeld daarvan is stoer. De knuffel is stoer. Hij durft vriendjes te maken. En dat motiveert uiteindelijk om het zelf ook te doen: vriendjes maken. Ook zijn er knuffels waar muziek uit komt. Op die manier prikkelt het de baby’s zintuigen.

 

Knuffels zijn er dus niet voor even, maar voor een heel leven. En voor het kind (en ook latere leeftijd) is het een grote wereldramp als de knuffel kwijt is. We zeiden het al: onschatbare waarde. Onvervangbaar.

Custom made knuffels bij groothandels

Ben je op zoek naar een groothandel in knuffels die echt iets unieks kunnen leveren? Dan kun je bij veel groothandels ook custom made speelgoed inkopen, zoals knuffels. Denk bijvoorbeeld aan de actie van een paar bekende voetbalclubs. Waarbij ze de tribune – in lockdown – vulden met duizenden teddyberen gehuld in het tenue van de club in kwestie. Of misschien wil je knuffels of ander speelgoed op een eigen unieke manier verpakken. Of je wilt inspelen op een bepaald evenement. Ook dan is er veel mogelijk. Er wordt met enige regelmaat speelgoed custom made gemaakt. Neem dus gerust contact op met de groothandels en bespreek er al je wensen.