Een relatiegeschenk voor de zorg: verras je team

Cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen maar misschien nog wel leuker om te geven. Zeker wanneer je een cadeau kunt geven aan iemand die het echt hard verdiend heeft is het iets heel dankbaars om te doen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn onze zorg helden, die in deze tijden wel een cadeautje of complimentje kunnen gebruiken. Er zijn verschillende soorten cadeaus te bedenken voor deze mensen, in dit artikel vertellen we je daar graag wat meer over.

Drukke tijden voor de zorg

Het zijn drukke tijden voor de zorg, dat weet iedereen. Met het coronavirus wat de wereld in zijn greep houdt draait de zorgt al maanden op 200%. Geen vrije dagen, extra lange shifts en meer patiënten per medewerker zijn slechts een aantal van de redenen waardoor de zorg het op dit moment zwaar heeft.  Een hart onder de riem steken met een klein gebaar in de vorm van een cadeau is dan een leuke manier om wat blijdschap te brengen in deze tijden. Maar wat kun je dan eigenlijk het beste als cadeau geven?

Zorgsokken als cadeau

Happy socks zijn razend populair in Nederland. Steeds vaker zie je boven schoenen uit de meest kleurrijke verschijningen in de vorm van sokken. Een sokken cadeau is dan ook een heel leuk cadeau om te geven aan een zorgmedewerker. Er zijn ook speciale sokken voor de zorg te koop waar patroontjes en afbeeldingen op staan die gerelateerd zijn aan de zorg. Denk bijvoorbeeld aan plaatjes van injectiespuiten of van een stethoscoop op je sok. Deze vrolijke sokken maken die zware en lange dagen misschien net dat beetje leuker.

Relatiegeschenken voor de zorg

Als jouw bedrijf samenwerkt met bedrijven in de zorgverlening dan kun je in deze tijd ook medeleven betuigen door middel van relatiegeschenken zorg. Met een relatiegeschenk voor de zorg laat je zien dat jouw organisatie de zorgmedewerkers steunt in deze zware en drukke tijden. Daarnaast is het een mooie manier om de relatie tussen beide bedrijven weer wat te versterken. Wie weet wat dit in de toekomst voor mooie samenwerkingen tot gevolg kan hebben.

Andere cadeau’s

Er zijn natuurlijk nog veel meer opties voor cadeaus. Denk eens over een dagje wellness zodra de sauna’s weer open zijn of aan een goed boek. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos en dat zorgt dat je altijd een geschikt cadeau kunt vinden.