De kleurrijke collectie van Laura Vita

Laura Vita

Laura Vita is een Frans merk, dat bestaat sinds 2004. Het idee was om vrouwen een alternatief te bieden, op het gebied van schoenen uiteraard. Laura Vita koos onder meer voor andere kleuren dan het gebruikelijke zwart, wit en (vooruit) beige. Mocht je je afvragen of dit is gelukt: ruim 100 verschillende tinten in elk seizoen, dat is wat Laura Vita op de schoenenmarkt heeft toegevoegd. Ieder seizoen wordt ook nog eens de volledige collectie vernieuwd. Daarmee heeft dit Franse merk aangetoond absoluut iets toe te voegen aan de markt voor damesschoenen.

Laura Vita staat voor betaalbaarheid en pasvorm

Het is het streven van Laura Vita om bijzondere schoenen te produceren, met een uitstekende pasvorm én betaalbaar voor iedere vrouw. Van kleurrijke sandalen voor voorjaar en zomer tot stijlvolle laarzen voor het najaar: Laura Vita heeft ze allemaal in haar assortiment. Daarnaast produceert dit Franse merk ook damestassen. De ontwerpers van Laura Vita vinden dat de vrouw van tegenwoordig niet hoeft te lijden als ze mooi en modieus wil zijn. Daarom staat ook comfort hoog op de eisenlijst bij het ontwerpen van een nieuwe schoen. Omdat Laura Vita alleen gebruik maakt van streng geselecteerd echt leer, is iedere schoen uniek. Hiermee kan jij als vrouw dus ook jouw persoonlijkheid volledig uitstralen.

Vrouwelijke laarzen van Laura Vita

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een lager laarsje voor het voorjaar of naar een hogere laars voor de winter. Door het zeer uitgebreide assortiment slaag je bij Laura Vita altijd, en voor een betaalbare prijs. Ook al zoek je laarzen bij een zeer uitgesproken kleurcombinatie in je kleding: door het uitgebreide kleurenpalet vind ook jij een passende laars. Met een mooie tas erbij ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.