De beste verjaardag inspiratie

opblaaspop

Veel mensen zien een verjaardag als de meest bijzondere dag van het jaar. Een verjaardag organiseren echter is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Veel mensen halen er voldoening uit om een verjaardag voor iemand anders te organiseren. Echter, hoe organiseer je een verjaardag thuis, zeker gedurende de coronavirus tijd en de maatregelen die daar aan vast zitten? Hoe kun je toch een leuk feestje houden waarbij je toch corona proof bezig bent?

Verjaardag voor kinderen

Wanneer we het hebben over een verjaardagsfeest voor kinderen dan kun je vaak gebruik maken van idolen als thema, daarnaast hebben kinderen vaak ook veel andere thema’s waar ze fan van zijn. Als ouder weet je er vaak veel vanaf, maar als je een goede vriend bent of een familielid dan kun je vaak ook wel met een leuk feest idee komen voor het kind. 

Een feest organiseren voor een kind hangt uiteraard af van de leeftijd van het kind. Veel kinderen vinden feestje met Disney-gerelateerde thema’s vaak leuk, volgens heel veel mensen is dit ook tijdloos. 

Wanneer kind echter al wat ouder is dan zal het wellicht een thema willen wat meer past bij de leeftijd. 

Voor de kleine meisjes is vaak en prinsessen als thema uit sprookjes als Belle En Het Beest en Rapunzel een erg goede keuze. Er zijn echter ook thema’s en andere populaire televisieprogramma’s waar je best een leuk feest voor kleine meisjes mee kunt organiseren.

Voor de kleine jongens is Marvel altijd heel erg populair: Batman, Spider-man Superman enzovoorts. Iets waar jongens ook van houden is New Super Mario. Ook zou je iets kunnen doen gerelateerd aan voetbal of dinosaurussen.

De decoratie

Afhankelijk van het thema dat je kiest kun je decoratie gaan uitkiezen. Hoe je dit aanpakt is echt een vrij persoonlijke situatie. Het hangt ervan wat het kind leuk vindt, het ene kind wil het liefst een heel uitbundig feestje met een gave opblaaspop de andere die houdt niet van al teveel poespas en die wil en die wil het liefst gewoon een leuke tijd hebben met zijn vrienden.

Snacks

Bij ieder feestje zijn snacks uiteraard belangrijk. In de periode van de lockdown waar we momenteel in zitten is het wel ik lastig om een taart te kopen in de bakkerij of supermarkt. Aangezien deze nog open zijn is het echter nog wel altijd mogelijk. Wat uiteraard ook heel erg leuk is, is het zelf maken van een taart. Je kunt andere mensen die het feestje organiseren erbij betrekken omdat het voor iedereen een leuke activiteit is om te doen. 

Activiteiten

Wat ook heel belangrijk is, is activiteiten organiseren voor ieder persoon. Een lockdown is niet heel erg makkelijk hiermee, er zijn echter wel een hoop dingen die je nog kunt doen. Veel mannen en ook kleinere jongens vinden videogames hartstikke leuk, maar je zou bijvoorbeeld ook bordspellen kunnen doen of potje voetbal in de tuin, of het kijken naar film, deze periode heeft meer mogelijkheden dan je denkt!

50-jarige verjaardag?

Een verjaardag die toch altijd wel heel erg bijzonder is, is dat is het 50 jarig jubileum. Het vieren van je 50e verjaardag staat gelijk aan plezier hebben en genieten van de dag. Wat je op een dag als deze in feite viert is dat iemand al de geringe prestatie heeft neer weten te zetten van een halve eeuw herinneringen.

Welk cadeau geef je aan iemand die 50 jaar is als iemand 50 is het in een stuk lastiger om een cadeau te vinden dan bijvoorbeeld voor een kind.

Waar je aan zou kunnen denken bij de 50e verjaardag is een Abraham pop huren of een Sarah pop. Een abraham pop huren of een Sarah pop huren kan heel gemakkelijk. Dit staat gelijk aan het thema van een 50-jarige verjaardag Dit kan een erg leuke toevoeging zijn dat het thema van de verjaardag symboliseert. Dit kan een erg leuke verrassing zijn die veel indrukken achterlaat. Sommige mensen vinden een abraham pop huren of een Sarah pop huren een typisch doorsnee idee, maar het zal waarschijnlijk beter ontvangen worden dan je denkt.

Dingen die je een 50-jarige ook kunt geven is bijvoorbeeld een pakket van zijn favoriete wijn bier of whisky. Een verjaardagscadeau is altijd afhankelijk van het budget, echter is het veel belangrijker dat de boodschap goed overkomt, dat er 50-jarige verjaardag gespendeerd wordt met vrienden familie en mensen die hij of zij lief heeft. Dit maakt een 50-jarige verjaardag pas echt bijzonder.