Waar kan ik een brochure laten drukken?

Heb je besloten dat je een brochure wil laten drukken voor bijvoorbeeld je bedrijf, vereniging of school? Dan is handig om gelijk uit te zoeken waar je de brochure laat drukken. Een brochure drukken is namelijk een belangrijk onderdeel van het proces. Je kunt een prachtig ontwerp maken, maar wanneer dit uiteindelijk niet mooi op papier komt heb je er weinig aan.

Keuze voor online laten drukken

Natuurlijk is het een idee om op zoek te gaan naar een drukker bij jou in de buurt. Je kunt daar een afspraak maken en dan face-to-face je ideeën en verwachtingen bespreken. Sommige mensen vinden deze werkwijze erg prettig. Toch is het helemaal niet meer noodzakelijk dat je kiest voor een drukker bij jou in de buurt. Tegenwoordig kan namelijk bijna alles digitaal, waardoor je je ontwerp heel simpel doorstuurt naar een drukker die verder weg zit. Een voordeel hiervan is dat je zoekgebied hiermee flink vergroot wordt. Wanneer je bijvoorbeeld vindt dat de drukkers bij jou in de buurt te prijzig zijn, kun je online op zoek naar een betere aanbieder. Zo kun je makkelijk drukkers vergelijken en uitzoeken welke het beste bij jou past.

Je wensen telefonisch bespreken

Sommige mensen zien er tegenop om al hun wensen op papier of in een e-mail te zetten. Schriftelijke correspondentie kan daarnaast ook nog eens veel tijd kosten. Zeker wanneer er sprake is van een spoedbestelling wil je natuurlijk geen tijd verloren laten gaan. ZoGedrukt heeft daarom een telefonisch team voor je beschikbaar. Zo kun je snel en makkelijk je wensen bespreken en heb je ook nog eens snel duidelijk over mogelijkheden en onmogelijkheden. Vervolgens kun je online je eigen ontwerp maken en doorsturen. De bestelling wordt geplaatst, gedrukt en in de meeste gevallen ook nog eens gratis bij je thuis afgeleverd. Je hoeft je huis dus niet meer uit voor een mooie brochure!

Goede klantenservice is belangrijk

Er zijn mensen die het niet prettig vinden dat ze de persoon met wie ze zakendoen niet zien en kennen. Dit vormt voor deze groep mensen een drempel om online zaken te doen. Ook het online bestellen van drukwerk is voor hen vaak een brug te ver. Geef jij om deze (of andere) redenen ook de voorkeur aan een drukker waar je gewoon face-to-face je bestelling kan plaatsen? Dat is natuurlijk prima, maar je loopt dan wel de eerder genoemde voordelen mis. Er zijn een aantal manieren om meer te weten te komen over de betrouwbaarheid van online aanbieders. Bekijk bijvoorbeeld online reviews van klanten die eerder bij het bedrijf bestelden. Dit zegt vaak veel over de kwaliteit van het bedrijf. Check ook of het bedrijf een goede klantenservice heeft, die bij voorkeur telefonisch bereikbaar is. Dan weet je zeker dat je bij problemen daar terecht kan, zodat er naar oplossingen gezocht kan worden. ZoGedrukt biedt zowel een goede klantenservice, als een ontwerpteam als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen. Daarnaast kun je met behulp van de werkspecificaties er zelf voor zorgen dat je online ontwerp voldoet aan de eisen. Zo ontwerp je zelf prachtig drukwerk!