3 leuke presentjes om iemand op te vrolijken

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je even iets extra’s voor iemand wil doen, bijvoorbeeld als iemand ziek is of het even zwaar heeft. Om te laten zien dat je aan die persoon denkt, kun je ze een leuk cadeautje geven of iets toesturen. In deze blog lees je met welke cadeautjes je een lach op iemand gezicht kan toveren!

Bos bloemen

Ten eerste is het geven van een mooi boeket bloemen een goed idee. Misschien heel cliché, maar om een goede reden: bloemen hebben prachtige vormen, kleuren en geuren. Probeer maar eens iemand te vinden die niet blij wordt van een prachtige bos! Voeg een kaartje toe met een lieve, handgeschreven, persoonlijke boodschap voor die extra personal touch.  En als je diegene extra lief vindt, kan je ze niet één bos bloemen toesturen, maar een boeket abonnement cadeau doen.

Iets lekkers

Het is wetenschappelijk bewezen dat je brein dopamine aanmaakt wanneer je lekker eten aan het eten bent. Dit hormoon zorgt ervoor dat we ons tevreden en beloond voelen. Daarom is het een goed idee om de persoon die wel een oppepper kan gebruiken iets lekkers te geven of sturen. Een taart, een doos chocolaatjes of een heerlijke zelfgemaakte maaltijd: het zal allemaal zeker gewaardeerd worden.

Een gepersonaliseerd presentje

Ten slotte kan je iemand natuurlijk extra blij maken met een gepersonaliseerd cadeau. 

Dit laat zien dat je écht aan iemand hebt gedacht en de tijd hebt hebt genomen om een uniek cadeau te bedenken. Leuke voorbeelden zijn een simpel kaartje met een foto van jullie twee samen, maar diezelfde foto kan je ook op canvas laten printen. Je kan bijvoorbeeld ook denken aan een cadeautje dat inhaakt op de hobby’s van de persoon, zoals een bakpakket voor een amateurbakker of nieuw gereedschap voor een klusser.